Wekelijks Mentale Fitness

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
52

Jouw wekelijkse portie Mentale Fitness om jouw hersenen in conditie te houden!

Als we denken aan gezondheid of fitheid, dan denken we vaak aan genoeg bewegen en gezond eten. We betalen al snel 30 euro per maand voor een sportschool om fysiek sterker te worden. Het is goed als we ons lichamelijk fit voelen, maar het is minstens zo belangrijk dat wij ons geestelijk en sociaal goed voelen. We hebben het dan over mentale fitheid.

Om fysiek in conditie te blijven weten we dat het belangrijk is om regelmatig te sporten. Ook voor het trainen van je hersenen is regelmaat belangrijk. Daarom hebben wij deze cursus Mentale Fitness ontwikkeld. Een uniek programma waarbij je elke week, liefst op een vast moment, je hersenen traint. Een jaar lang volg je iedere week een les van ongeveer 30 minuten. Er staan verschillende oefeningen centraal die jouw hersenen in conditie houden. En dat voor slechts 1 euro per les!

Reviews

4.6
Gem. beoordeling
5 Beoordelingen
5
3
4
2
3
0
2
0
1
0
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!
Ynske
2 maanden geleden gepost
Waardevolle, inspirerende, gevarieerde en korte lessen

Alle lessen zijn ontzettend leerzaam en door de korte theoretische stukken en korte oefeningen was ik er direct mee aan de slag. Hierdoor kon ik het geleerde ook direct toepassen in mijn dagelijks leven, zo ontzettend waardevol. Echt een cursus om jezelf te blijven ontwikkelen!

×
Preview Image
Sophie Stiensma
3 maanden geleden gepost
Cursus mentale fitness

Wekelijks een moment om stil te staan bij je mentale gezondheid., Voor mij heel waardevol om zo de week te beginnen. In korte cursusmomenten krijg je veel nieuwe inzichten. Het is goed te combineren met je werk en fijn dat je het geleerde en de nieuwe inzichten gelijk kunt toepassen. Een aanrader om de cursus te doen, echt een investering in jezelf!

×
Preview Image
Birgit Bisschop
3 maanden geleden gepost
Cursus Mentale Fitness

Weer een eye-opener! Leuke verrassende cursus met hele professionele elementen erin. Goede handvatten om in je onderneming verder te gaan!

×
Preview Image
Yvonne
3 maanden geleden gepost
Echt de moeite waard om er tijd voor vrij te maken.

Alle lessen waren fijn en leerzaam. Ik heb in de weken mezelf verder kunnen ontwikkelen als ondernemer en in mijn privé leven. Vooral vond ik de les van week 3 (Golden Circle) en week 7 (Denkhoeden) bij mij passen. Ik heb erg genoten van de Wekelijks Mentale Fitness! En raadt iedereen aan om het ook te volgen.

×
Preview Image
jozienelgershuizen@yahoo.com
1 jaar geleden gepost
De cursus mentale fitness is een hele leuke en gevarieerde cursus!

Aan het begin van de cursus was ik erg benieuwd wat voor opdrachten ik zou krijgen. Ik was erg verrast! Het zijn allemaal hele leuke oefeningen en de oefeningen duren ook niet te lang. Daardoor is deze cursus goed te doen naast jouw werk en eventuele andere cursussen/trainingen.

×
Preview Image
Toon meer reviews
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!