Cursus Energiemanagement

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
15

Welkom bij de powercursus energiemanagement. Bij deze cursus leer je op een positieve manier te werken aan beheersing van je energie-afname en bewust te werken aan energie-opbouw. Dit zorgt ervoor dat je met meer plezier de werkdag door kan komen en dat je energie overhoudt om aandacht te besteden aan je privéleven. Het is erg belangrijk dat wij bewust tijd nemen voor ontspanning en dat wij activiteiten uitvoeren die ons energie opleveren, in plaats van alleen dingen te doen die ons energie kosten. Dit klinkt misschien heel logisch, maar wij zijn tegenwoordig zo gewend om door te stomen dat we het onszelf moeten aanleren om bezig te gaan energiemanagement. Het doel van deze cursus is dan ook het goed kunnen functioneren in de storm, waarbij de storm de drukte van de dag voorstelt.

Nog even kort het verschil met timemanagement. Dit is eigenlijk een veel bekender onderwerp van trainingen dan energiemanagement. Timemanagement is zonder twijfel nuttig om efficiënt en effectief te kunnen werken. Alleen tijd heeft één probleem: het is gelimiteerd. Wat je ook doet, er blijven 24 uren in een dag zitten. Energie daarentegen kan vergroot en vernieuwd worden en je kunt het meer efficiënt gebruiken. Bovendien houdt timemanagement er geen rekening mee dat een mens geen machine is die op hoge snelheid voor lange periodes door kan gaan. Het is belangrijk dat een mens aandacht besteedt aan het beheren en optimaliseren van zijn of haar energie. Wij hebben nou eenmaal tijd nodig om op te laden. Kortom, om effectiever EN gelukkiger te worden kan je beter je energie managen dan je tijd.

Reviews

4.9
Gem. beoordeling
14 Beoordelingen
5
12
4
2
3
0
2
0
1
0
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!
Emmelymuskee
1 maand geleden gepost
Bewust je energie managen voor meer geluk en efficiency

Goed om hier regelmatig bewust mee aan de slag te zijn.

×
Preview Image
Ynske
1 maand geleden gepost
Krachtig en diepgaande training

Deze training energiemanagement geeft je in korte tijd veel inzichten in jezelf. Hoe je nog beter met je eigen energie om kan gaan en deze kan vergroten, dit door beter te weten wat je waarden zijn en je gewoontes stap voor stap op te bouwen.

×
Preview Image
BertDekkema
1 maand geleden gepost
stilstaan bij wat er echt toe doet

goede opzet, zet je niet alleen aan het denken, maar ook praktisch aan het werk. Top!

×
Preview Image
elisepikaart
9 maanden geleden gepost
Praktisch, verfrissend, verhelderend

Veel eye-openers en een concreet handvat om mee verder te kunnen.

×
Preview Image
Harriët van Ellen
9 maanden geleden gepost
Ga met aandacht bewust met je energie om

Ik vond de hele cursus en lekkere opfrisser. Met inzichten in verbindingen van theorieën die ik zelf nog niet had zien. Daarbij was de cursus heel praktisch en heeft het mij aangezet tot nieuw gewoontes.

×
Preview Image
Yvonne
12 maanden geleden gepost
Deze cursus levert je energie op!

Ik ben echt zwaar onder de indruk van deze cursus. Het inzicht dat je krijgt is zo waardevol. De cursus is helder en duidelijk opgezet. Maar wat ik ook erg prettig vindt is dat Yrenee een rustige en prettige stem heeft om naar te luisteren. Gewoon top!

×
Preview Image
Nienke Scheeringa
1 jaar geleden gepost
Inzicht

Theorie wordt praktisch vertaalt naar opdrachten en dus naar jouw eigen situatie, het blijft aan jezelf om over te gaan tot actie 🙂

×
Preview Image
Twan
1 jaar geleden gepost
Waardevol om eens inzicht te krijgen in wat je kunt doen aan je eigen energie!

Van timemanagement had ik eerder gehoord: hoe krijg je controle over de tijd die je besteed aan bepaalde taken en activiteiten? Maar wat nu als je halverwege de dag geen energie meer over hebt om überhaupt aan al die taken toe te komen? Deze cursus heeft me enorm geholpen door inzicht te krijgen in de energieregulering. Bewust even in de ontspannende modus gaan om daarna weer te kunnen knallen!

×
Preview Image
Marjo Koppert
1 jaar geleden gepost
Zeer nuttig en praktische cursus

Heel praktische cursus. Geeft direct inzicht in jouw eigen situatie. Handige oefeningen die je veel bewuster maken voor wat betreft je "energie-managment"

×
Preview Image
J.Sauer
1 jaar geleden gepost
In korte tijd zorgt deze cursus voor een stuk bewustwording door praktische informatie en opdrachten.

In korte tijd zorgt deze cursus voor een stuk bewustwording door praktische informatie en opdrachten.

×
Preview Image
Renske Lemstra
1 jaar geleden gepost
Waardevolle cursus energiemanagement

De cursus energiemanagement is enorm waardevol. Het geeft je inzichten hoe je het beste met je energie om kunt gaan, het zorgt voor een stukje bewustwording en je leert hoe je je energie beter kunt managen.

×
Preview Image
Seline van Keulen
1 jaar geleden gepost
Inzichten en doelgericht handelen

Door deze cursus krijg je goed inzicht in je (energie)cyclus en de 4(!) menselijke energiebronnen die je kunt aanboren. Een sterke cursus waarmee je jouw drive kunt ontdekken en je leert om je energie beter te managen!

×
Preview Image
Birgit Bisschop
1 jaar geleden gepost
Het belangrijkste om te weten is hoe je je energie verdeelt om er goed mee om te gaan

Fijne duidelijke cursus. In 5 lessen leer je hoe je het beste met je energie kunt omgaan. Want wat zo vanzelfsprekend lijkt, wordt pas lastig te omschrijven wat het met je doet. Deze cursus is echt een aanrader en een eye opener, het heeft me laten zien beter en slimmer met mijn energie om te gaan om prestatiebarrières te handelen.

×
Preview Image
Rachella
1 jaar geleden gepost
Hier krijg je energie van!

In een korte tijd werken aan het beter managen van je energie. Theorie in combinatie van de opdrachten hebben mij meer inzicht gegeven in mijn energieniveaus. De concrete voorbeelden die je kunt relateren aan je eigen situatie helpen daar goed bij. Je kunt echt de tijd nemen voor de opdrachten. Onafhankelijk van een trainer en te volgen en vervolgen wanneer jij daar de meeste energie voor hebt.

×
Preview Image
Toon meer reviews
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!