cursus energiemanagement

Cursus Energiemanagement

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
15

Welkom bij de powercursus energiemanagement. Bij deze cursus leer je op een positieve manier te werken aan beheersing van je energie-afname en bewust te werken aan energie-opbouw. Dit zorgt ervoor dat je met meer plezier de werkdag door kan komen en dat je energie overhoudt om aandacht te besteden aan je privéleven. Het is erg belangrijk dat wij bewust tijd nemen voor ontspanning en dat wij activiteiten uitvoeren die ons energie opleveren, in plaats van alleen dingen te doen die ons energie kosten. Dit klinkt misschien heel logisch, maar wij zijn tegenwoordig zo gewend om door te stomen dat we het onszelf moeten aanleren om bezig te gaan energiemanagement. Het doel van deze cursus is dan ook het goed kunnen functioneren in de storm, waarbij de storm de drukte van de dag voorstelt.

Nog even kort het verschil met timemanagement. Dit is eigenlijk een veel bekender onderwerp van trainingen dan energiemanagement. Timemanagement is zonder twijfel nuttig om efficiënt en effectief te kunnen werken. Alleen tijd heeft één probleem: het is gelimiteerd. Wat je ook doet, er blijven 24 uren in een dag zitten. Energie daarentegen kan vergroot en vernieuwd worden en je kunt het meer efficiënt gebruiken. Bovendien houdt timemanagement er geen rekening mee dat een mens geen machine is die op hoge snelheid voor lange periodes door kan gaan. Het is belangrijk dat een mens aandacht besteedt aan het beheren en optimaliseren van zijn of haar energie. Wij hebben nou eenmaal tijd nodig om op te laden. Kortom, om effectiever EN gelukkiger te worden kan je beter je energie managen dan je tijd.

Reviews

4.8
Gem. Beoordeling
8 Reviews
5
6
4
2
3
0
2
0
1
0
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!
Nienke Scheeringa
1 week geleden geplaatst
Inzicht

Theorie wordt praktisch vertaalt naar opdrachten en dus naar jouw eigen situatie, het blijft aan jezelf om over te gaan tot actie 🙂

×
Preview Image
Twan
1 week geleden geplaatst
Waardevol om eens inzicht te krijgen in wat je kunt doen aan je eigen energie!

Van timemanagement had ik eerder gehoord: hoe krijg je controle over de tijd die je besteed aan bepaalde taken en activiteiten? Maar wat nu als je halverwege de dag geen energie meer over hebt om überhaupt aan al die taken toe te komen? Deze cursus heeft me enorm geholpen door inzicht te krijgen in de energieregulering. Bewust even in de ontspannende modus gaan om daarna weer te kunnen knallen!

×
Preview Image
Marjo Koppert
1 week geleden geplaatst
Zeer nuttig en praktische cursus

Heel praktische cursus. Geeft direct inzicht in jouw eigen situatie. Handige oefeningen die je veel bewuster maken voor wat betreft je "energie-managment"

×
Preview Image
J.Sauer
1 week geleden geplaatst
In korte tijd zorgt deze cursus voor een stuk bewustwording door praktische informatie en opdrachten.

In korte tijd zorgt deze cursus voor een stuk bewustwording door praktische informatie en opdrachten.

×
Preview Image
Renske Lemstra
4 weken geleden geplaatst
Waardevolle cursus energiemanagement

De cursus energiemanagement is enorm waardevol. Het geeft je inzichten hoe je het beste met je energie om kunt gaan, het zorgt voor een stukje bewustwording en je leert hoe je je energie beter kunt managen.

×
Preview Image
Seline van Keulen
2 maanden geleden geplaatst
Inzichten en doelgericht handelen

Door deze cursus krijg je goed inzicht in je (energie)cyclus en de 4(!) menselijke energiebronnen die je kunt aanboren. Een sterke cursus waarmee je jouw drive kunt ontdekken en je leert om je energie beter te managen!

×
Preview Image
Birgit Bisschop
2 maanden geleden geplaatst
Het belangrijkste om te weten is hoe je je energie verdeelt om er goed mee om te gaan

Fijne duidelijke cursus. In 5 lessen leer je hoe je het beste met je energie kunt omgaan. Want wat zo vanzelfsprekend lijkt, wordt pas lastig te omschrijven wat het met je doet. Deze cursus is echt een aanrader en een eye opener, het heeft me laten zien beter en slimmer met mijn energie om te gaan om prestatiebarrières te handelen.

×
Preview Image
Rachella
2 maanden geleden geplaatst
Hier krijg je energie van!

In een korte tijd werken aan het beter managen van je energie. Theorie in combinatie van de opdrachten hebben mij meer inzicht gegeven in mijn energieniveaus. De concrete voorbeelden die je kunt relateren aan je eigen situatie helpen daar goed bij. Je kunt echt de tijd nemen voor de opdrachten. Onafhankelijk van een trainer en te volgen en vervolgen wanneer jij daar de meeste energie voor hebt.

×
Preview Image
Show more reviews
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!