Kennisplein amplitie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€340,- per jaar

Welkom bij het Kennisplein Amplitie!

Een organisatiecultuur creëren die zorgt voor meer welzijn, beter functioneren en een groter organisatiesucces. Dat wil toch iedere organisatie! Het Kennisplein Amplitie helpt jou daarbij door o.a. kennissessies te organiseren, artikelen te delen en door het samenbrengen van professionals. Dit is dé plek om meer te leren over positieve organisatieontwikkeling met een focus op amplitie.

Onze missie

Met het Kennisplein Amplitie dragen we gezamenlijk bij aan werkomgevingen en een maatschappij waarbinnen mensen meer welzijn ervaren en hun potentieel zoveel mogelijk benutten. Dat doen we door met elkaar te leren: kennis te delen en praktijkervaringen uit te wisselen.

Wat krijg je als lid?

Zowel geïnteresseerden in amplitie als gecertificeerd amplitiedeskundigen zijn lid van het Kennisplein Amplitie. De meeste activiteiten zijn bedoeld voor alle leden. Sommige activiteiten zijn alleen voor amplitiedeskundigen voor een verdieping op de gevolgde opleiding.

  • Maandelijks online kennissessies
  • Toegang tot een groeiend aantal cursussen in onze online Academy
  • Deelname aan een uniek jaarprogramma voor Mentale Fitheid
  • Deelname aan een jaarlijkse ledenborrel
  • 50% korting op ons jaarlijkse kenniscongres
  • 20% korting op incompany inspiratiesessies of masterclasses
  • Digitale toegang tot alle edities van o.a. Tijdschrift Positieve Psychologie, Tijdschrift voor Coaching, Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties en Tijdschrift LoopbaanVisie
  • Een leuk netwerk gelijkgestemden
  • Eens per halfjaar een dagdeel leernetwerk (fysieke dag om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen – voor amplitiedeskundigen)

De activiteiten waar geen kortingspercentage bijstaan, zijn gratis toegankelijk bij je lidmaatschap aan het Kennisplein Amplitie.

Amplitieve denk- en werkwijze

Uiteraard doorleven wij binnen het Kennisplein de amplitieve denk- en werkwijze. Dat betekent dat we samen met jou blijven leren, ontwikkelen en bouwen aan een succesvol Kennisplein. We volgen de trends, de arbeidsmarkt en de behoeften en interesses van onze leden. Dat houdt in dat de inhoud en de vorm van het Kennisplein en het bijbehorend lidmaatschap continu meebewegen.

Meer welzijn, beter functioneren, groter organisatiesucces!

Reviews

0.0
Gem. beoordeling
0 Beoordelingen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!
Geen reviews gevonden
Toon meer reviews
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!