Cursus Zelfvertrouwen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Binnenkort beschikbaar

DEZE CURSUS VERSCHIJNT BINNENKORT. 

Welkom bij de cursus zelfvertrouwen. Het motto van Talent College is ‘Blink uit in wie je bent’. Vroeger werd onze identiteit vooral gevormd door wat wij deden. Je koos bijvoorbeeld voor een bepaald vakgebied waar je vervolgens 30 jaar in werkte. Vaak 30 jaar bij dezelfde werkgever. Je identiteit werd daardoor gevormd door je kennis en vaardigheden, door je functie en door de mensen met wie je omging. Deze sociale kring bleef beperkt, doordat men niet vaak veranderende van omgeving.

Tegenwoordig wordt onze identiteit steeds minder gevormd door wat wij doen en veel meer door wie wij zijn. Onze waarden, behoeften, interesses en ambities krijgen een steeds belangrijkere invloed op hoe wij ons leven leiden. We hebben dan ook een steeds grotere behoefte om onszelf optimaal te ontwikkelen en het beste uit onszelf te halen. We willen uitblinken in wie wij zijn. Zijn wie je bent klinkt als iets heel logisch, maar de meesten van ons hebben hier veel moeite mee. We blijken vaker bezig te zijn met het vertonen van gedrag dat gewenst is en ons te schikken naar wat er verwacht wordt, dan dat we bezig zijn met het creëren van een gunstige omgeving waarin wij volledig tot ons recht komen.

Je hoeft geen gebrek aan zelfvertrouwen te hebben voordat deze cursus relevant voor je is. Deze cursus is waardevol voor iedereen die meer wil leren uitblinken in wie hij of zij is.

Reviews

0.0
Gem. beoordeling
0 Beoordelingen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!
Geen reviews gevonden
Toon meer reviews
Wat is jouw ervaring? We horen het graag!